Waarom is Heartline anders?

 

1.  Unieke producten zijn bij ons per stuk gefotografeerd

Omdat vachten, leer, perkament, hoorns en geweien allemaal natuurproducten zijn, vertonen ze een natuurlijke variatie in kleur en vorm. Joop fotografeert elke vacht individueel, zodat je er zeker van bent dat jij de vacht krijgt die je op onze webshop hebt gezien en besteld. 

2.  Grote showroom met alle producten

In tegenstelling tot sommige andere aanbieders heeft Heartline een grote showroom waar alle producten in hun volle glorie te bewonderen zijn. Geen schimmig magazijn zonder duidelijk bezoekadres, maar open en eerlijk over onze locatie. Je mag altijd langskomen om een kijkje te nemen in de showroom in Annen (Drenthe). De showroom is op afspraak geopend; even een belletje, mailtje of appje naar Joop en je kan langskomen. 

3.  Europese A-kwaliteit

Onze producten komen van zo dichtbij mogelijk bij huis wat voordelen oplevert ten opzichte van producten die uit bijvoorbeeld Azië of Zuid-Amerika komen.

Europese kwaliteit                     Niet-Europese kwaliteit                        
Minder milieubelasting door vervoerMilieu extra belast door grote afstanden 
Dierenwelzijn is beschermd door regelgevingDierenwelzijn niet beschermd/gegarandeerd
Eerlijke arbeidsomstandigheden en lonen Lage lonen en slechte arbeidsomstandigheden
Ecologische looiing van de vachtenVaak met chroom/zware metalen gelooid

 

4.  Verstuurd in een hergebruikte doos

Joop haalt dozen bij lokale ondernemers die anders bij het oud-papier belanden. Voor iedereen win-win!

  • De lokale ondernemers hebben geen overvolle papiercontainers
  • Geen tussenkomst van een verwerkingsbedrijf 
  • Geen extra vervoers- en productiekosten van nieuwe dozen
  • Elke keer weer een verrassing in welke doos je vacht nu weer arriveert

5.  Persoonlijke service door 20 jaar ervaring

Joop is geen eendagsvlieg, maar heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het opbouwen van een betrouwbaar netwerk, het met de hand uitzoeken van de mooiste vachten en maatwerk leveren bij bijzondere verzoeken. Hij weet al zijn huiden, vachten en accessoires met gemak te vinden in zijn showroom, en kan altijd een persoonlijk en passend advies geven bij jouw wensen en vragen.

De afgelopen jaren zijn er verschillende concullega's van Heartline in de markt gesprongen met vaak weinig kennis over de producten. Meermaals kijken ze de kunst af bij Heartline en kopiëren teksten van onze website. Vaak kopen ze schapenvachten in grote getale in, en proberen ze deze voor dumpprijzen weer door te verkopen. Ondanks deze prijsstunters, is Joop al die jaren stabiel en eerlijk gebleven over zijn producten, hanteert eerlijke prijzen en houdt zijn hoofd al 20 jaar koel, zodat jij er warmpjes bij zit... 

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=light color=#80B352 show=yes view=slider amount=6 width=auto height=250px interval=8000 language=1 inline=0]

© 2013 - 2024 Heartline huiden, leer en meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel