Ruilen en retour

Toch niet tevreden over je bestelling? Geen probleem! Daar doet Joop niet moeilijk over. Als we ons beide aan een aantal spelregels houden, dan komt alles goed!

  • 14 dagen bedenktermijn op alle producten
  • Graag zie ik de huiden en accessoires in dezelfde staat en ongebruikt weer terug in Anloo
  • De verzendkosten voor de retourzending zijn voor de koper

Uitzondering op herroepingsrecht

Producten die op maat gemaakt zijn voor de klant vallen wettelijk gezien buiten het retourrecht. Hieronder vallen bijvoorbeeld schapenkleden die op maat gemaakt worden volgens de wens van de klant. In overleg met Joop kan hier mogelijk een uitzondering op worden gemaakt, maar hij kan altijd het verzoek weigeren op basis van de uitzonderingen op het herroepingsrecht.

Officiele tekst: De levering van volgens specificaties van de consument vervaardigde zaken, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn. - Lees hier verder.


Stappenplan ruilen en retourneren

  1. Neem binnen 14 dagen contact op met Joop via het contactformulier, of via 06 542 44 841 en laat weten welk product je graag wilt ruilen of retourneren. Dit kan met dit herroepingsformulier. Je mag een reden opgeven, maar dat hoeft niet! Joop is nieuwsgierig aangelegd, dus je doet hem er wel een groot plezier mee :)
  2. Vanaf het moment van het aanmelden van je retour, heb je (wederom) 14 dagen om je pakket terug te sturen. De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Bij het versturen van brievenbuspost is het risico voor de verzender. 
    • Het retouradres is: Heartline | Doornakkers 29 | 9467 PS Anloo.
  3. Zelf terugbrengen naar de showroom mag natuurlijk ook! Je kunt dan gelijk kijken of er iets anders leuks voor je tussen zit. (De showroom is gevestigd aan de Spijkerboorsdijk 4 te Annen. Alleen op afspraak geopend.)
  4. Zodra de retourzending is ontvangen ontvang je hiervan een bevestiging per mail.
  5. Je aankoopbedrag inclusief de verzendkosten (niet die van je retourzending) zal Joop binnen 14 dagen op je rekening terugstorten.

Betaal je met Paypal? 


Officiële tekst:

Klanten hebben wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft de klant NOGMAALS 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Maakt een klant gebruik van zijn retourrecht dan dient u het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na de retour melding terug te storten.

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=light color=#80B352 show=yes view=slider amount=6 width=auto height=250px interval=8000 language=1 inline=0]

© 2013 - 2024 Heartline huiden, leer en meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel