5 redenen waarom de huiden ‘eerlijk’ zijn.

1. Geen enkel dier is gefokt of speciaal afgemaakt om de vacht

De huiden zijn een restproduct uit de vleesverwerkende industrie of komen uit de gecontroleerde jacht. De huiden en vachten worden gelooid en krijgen zo een nieuw leven, om ons mensen te laten genieten van hun kleur en zachtheid waar wij als mensenras nog veel van kunnen leren, zoals het in de oudheid ook bedoeld is geweest.

2. De herkomst van de huiden is bekend

In de loop der tijd heb ik een betrouwbaar netwerk opgebouwd van mensen met dezelfde mindset, zodat ik altijd weet waar de huiden vandaan komen.

3. Alle huiden zijn zo natuurlijk mogelijk gelooid 

Dat betekent dat er geen milieugevaarlijke stoffen zoals zware metalen worden gebruikt, maar dat er wordt gewerkt met natuurlijke looiproducten zoals aluin. Omdat alles op een zo natuurlijke mogelijke wijze behandeld wordt, zijn alle huiden veilig voor kinderen, huisdieren en natuurlijk voor jezelf.

4. De huiden zijn met de hand uitgezocht

Ik sta voor alle huiden die ik verkoop. Daarom zoek ik elke vacht met de hand uit en controleer deze op kwaliteit. Omdat ik dit al 20 jaar op deze manier doe, kan ik garanderen dat alles van A-kwaliteit is!

5. Dit alles doe ik vanuit een diep respect voor de natuur

Ik hoop zo een steentje te kunnen bijdragen aan een hernieuwde bewustwording voor de mensen, om meer respect voor de dieren op te brengen. Er zijn meer mooie dingen aan een dier, dan alleen maar vlees…

Bekijk hier onze eerlijke :

 

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=light color=#80B352 show=yes view=slider amount=6 width=auto height=250px interval=8000 language=1 inline=0]

© 2013 - 2024 Heartline huiden, leer en meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel